Sollicitatietips

Heb je een interessante vacature gezien? En wil je graag weten wat je het beste in je cv of sollicitatiebrief kunt schrijven? Of heb je al gesolliciteerd en mag je binnenkort op sollicitatiegesprek komen? En kun je nog wel wat advies gebruiken om een goede indruk te maken op je toekomstige werkgever? Wij hebben voor jou onze belangrijkste sollicitatietips op een rijtje gezet!

Lijn.jpg

10 tips om goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek te gaan

Heb je onlangs gesolliciteerd op een interessante vacature en mag je nu op gesprek komen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden voor het sollicitatiegesprek. Wij hebben de 10 belangrijkste punten alvast voor je op een rijtje gezet.

Lijn.jpg

Maak eenvoudig je cv online

Heb je een vacature gezien waarop je graag wilt reageren, maar beschik je nog niet over een professioneel opgemaakt cv? Maak dan vandaag nog je gratis cv aan!

Lijn.jpg

Wat moet er in een cv staan?

Wanneer je solliciteert op een baan wordt er doorgaans ook gevraagd om een cv mee te sturen. Wat is eigenlijk een cv? En wat moet er tegenwoordig in een cv staan? Bekijk de checklist zodat jij zeker weet dat jij een compleet cv hebt!

Lijn.jpg

Moet je een tatoeage bedekken tijdens een sollicitatiegesprek?

Moet je een tatoeage bedekken tijdens een sollicitatiegesprek of niet? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het soort bedrijf en de plek van de tatoeage.

Lijn.jpg

8 tips voor een professioneel LinkedIn-profiel

Hoe presenteer je jezelf op LinkedIn? En wat moet je precies invullen in je LinkedIn-profiel? Acht tips voor een professonieel LinkedIn-profiel.