Vacature: Autotechnicus met APK

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je sleutelt graag aan auto's van diverse merken. Dankzij je ervaring en mechanisch inzicht kent de auto weinig geheimen voor je. Je kunt bovendien goed met klanten omgaan, je adviseert ze en geeft ze de nodige informatie. Het streven is om klanten dusdanige service te beiden dat zij graag bij je terugkomen. Wil je daaraan meewerken? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar een monteur voor een opdrachtgever in de omgeving Groningen. Een echte vakman die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten aan personenauto’s en bedrijfsauto’s. In complexe situaties weet jij je collega’s te ondersteunen met je vakmanschap.

Wij bieden je een fulltime baan waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een jong, ambitieus bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Motorvoertuigen en Tweewielers-cao.

Functie-eisen

Als echte technicus heb jij:
> een rijbewijs B
> de opleiding 1e Autotechnicus
> aantoonbare werkervaring
> capaciteiten als gedisciplineerd en klantgericht
> APK-Keurmeester

Ben jij de techneut die we zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via