Vacature: Boormeester verticaal boren

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je oog voor veiligheid en milieu? Heb je algemene kennis van hydraulische systemen en ben je enthousiast? Vind je het bovendien geen probleem om een week van huis te zijn? Dan is dit misschien wel de baan die je zoekt.

Wij zijn op zoek naar een (leerling/assistent) boormeester verticaal boren bij Remon Aardwarmte B.V.. Remon is gespecialiseerd in de uitvoering van grondboringen, grondwaterwinning, en energieopslag. Ze bedienen hierbij o.a. de agrarische sector, industrie, energiebedrijven en adviesbureaus. Als boormeester voer je zelfstandig de verticale boren uit. Je bedient het materieel ter ondersteuning van de boormeester, je stuurt de boorploeg op de bouwplaats aan, legt contact met de opdrachtgevers en coördineert alle voorkomende werkzaamheden.

Wij bieden je een fulltime baan in een team van enthousiaste collega’s. Je komt te werken bij Remon Waterbehandeling, een groot, professioneel bedrijf waarbinnen je de ruimte krijgt om je talenten optimaal te kunnen ontplooien. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> een mbo-opleiding richting (civiele) techniek
> aantoonbare ervaring met grondboringen
> een VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen)
> affiniteit met de agrarische sector
> een flexibele instelling

Ben jij de boormeester die we zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via