Vacature: Leerling metselaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag het vak metselen leren en wil je aan de slag bij een bedrijf met een grote reputatie op dit vakgebied? Dan is de functie leerling metselaar misschien wel iets voor jou!

Het bedrijf waarvoor je komt te werken vermetselt op jaarbasis ongeveer 3,5 miljoen steen. Daarnaast verlijmen ze al meer dan 20 jaar kalkzandsteenblokken, -elementen en veilingkantblokken in de woning- en utiliteitsbouw. Verder metselen ze de laatste jaren met dunbedmortel en beheersen ze ook het fenomeen ‘verlijmen van baksteen’.

Als leerling metselaar houd je je bezig met onder andere het metselen van nieuwbouw/verbouw en renovatie. Deze werkzaamheden zijn van toepassing bij woningen en gebouwen.

Zegt dit je nog niet veel, maar ben je wel ontzettend benieuwd? Wil je kennismaken met het vak om vervolgens als een echte vakman aan de slag te gaan? Het kan via Abiant.

Het werk is fulltime, voor langere tijd en je werkt dagdiensten.

Functie-eisen

> je hebt vmbo of mbo gedaan, of je wilt een BBL-traject gaan volgen
> je wilt het vak graag leren
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen)

Ben jij de leerling metselaar die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via