Vacature: Allround installatiemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en heb jij (enkele) ervaring in een vergelijkbare branche? Dan is de functie allround installatiemonteur misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een gerenommeerd familiebedrijf in Joure dat al meer dan 80 jaar bestaat. Ze zijn een totaal installatiebedrijf waarbij mensen terecht kunnen voor gas- of elektra-installaties, een nieuwe cv-ketel (of het onderhoud er van), zonnepanelen of een warmtepomp. Ook doen ze de installaties voor nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden, maar ook verbouw, uitbreiding of renovatie.

Voor dit mooie bedrijf ga je verschillende installatietechnische werkzaamheden uitvoeren (W+E), zoals:
> loodgieterswerk
> plaatsen en onderhouden van centrale verwarmingen
> sanitair
> airconditioning, ventilatietechniek, zonnepanelen en het installeren van woningsprinklers

Verder draag je zorg voor een goede uitvoering van het werk, volgens de geldende voorschriften, onderhoud je installaties en los je storingen op.

Het betreft een fulltime functie, je werkt dagdiensten en indien het van beide kanten goed bevalt, is het voor langere tijd.

Functie-eisen

> je bent minimaal in het bezit van een mbo 3 diploma
> je bent bereid tot bijscholing / het volgen van opleiding(en)
> je bent in het bezit van rijbewijs B (E)
> je hebt enkele jaren vergelijkbare werkervaring

Ben jij de allround installatiemonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via