Vacature: Allround stoffeerder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beheerst als geen ander de technieken van het stofferen. Jij hebt oog voor kwaliteit en gevoel voor service. Als allround stoffeerder ben je de ambassadeur van het bedrijf. Of het nou gaat om tapijt, marmoleum, pvc vloeren leggen, jij weet het om te toveren naar iets nieuws!

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die het beste wil zijn in zijn vakgebied en het leuk vind om service en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij klanten. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Je collega’s zijn gedisciplineerd, nauwkeurig en oplossingsgericht, flexibel en in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

Als allround stoffeerder werk je dagelijks aan verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Wil je graag zelfstandig projecten uitvoeren, zeer gevarieerde werkzaamheden hebben en met nieuwe producten op het gebied van vloerafwerking en zonwering bezig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij jou te bieden?
> de kans je verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie
> goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
> prettige werksfeer met ervaren en enthousiaste collega’s

Functie-eisen

> je bent sociaal- en communicatief vaardig
> je hebt meerdere jaren ervaring als stoffeerder
> je bent in bezit van rijbewijs B en je bent fulltime beschikbaar
> je werkt zeer secuur/nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit
> je bent betrouwbaar en beschikbaar voor langere periode

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via