Vacature: Engineer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een afgeronde opleiding richting werktuigbouw? En ben je zoekende naar een rol waarin je zowel taken richting engineering als richting het calculeren kan oppakken? Wij zoeken een engineer bij een metaalbewerkingsbedrijf in de omgeving van Delfzijl.

Nauwkeurigheid is jouw sterke punt. En dat heb je nodig binnen deze rol, want de werkzaamheden zijn gericht op (de leiding en het coördineren van) het calculeren, ontwerpen en berekenen van cilinders. Daarnaast weet jij duidelijk en helder deze bevindingen door te communiceren op de werkvloer. En het onderhouden van contacten met leveranciers is ook aan jou toebedeelt. Tot slot kun jij ook vanuit commercieel perspectief naar zaken kijken als de kostprijs, inkoop en werkvoorbereiding. Daarnaast houd jij je bezig met de kostprijs waarbij commerciële aspecten een rol spelen (inkoop & werkvoorbereiding) en onderhoud contact met de leveranciers.

Het gaat om een fulltime functie waarbij een vast contract op termijn tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding richting werktuigbouw
> je hebt ervaring met of kennis van 2D en 3D tekenprogramma’s
> je hebt affiniteit met en kennis van metaalbewerking

Denk jij dat deze baan als engineer jou op het lijf geschreven is? Dan zien wij graag je cv met motivatie tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Kerkhof, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via mkerkhof@abiant.nl

Deel deze vacature via