Vacature: Opperman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104091

Over de functie

Kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren en toch het overzicht houden? Heb je daarnaast enige ervaring als opperman maar ben je toch op zoek naar iets anders? Lees dan snel verder.

Als opperman werk je samen met een straatmaker aan wegen, trottoirs en andere bestratingen. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit, als het inrichten van het werkterrein, het veiligstellen van kabels en leidingen en het stellen van banden en kolken. Tijdens het straatwerk voer je als opperman zand en stenen aan voor de straatmaker en maak je passtukken. Je veegt het straatwerk in en helpt de straatmaker bij het plaatsen van straatmeubilair.

De werkzaamheden vinden zowel bij zakelijke als particuliere klanten plaats. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd rondom Emmen.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere periode tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

Naast de ervaring die je meebrengt ben je in het bezit van een VCA-certificaat en het is mooi meegenomen als je een rijbewijs BE hebt.

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan je cv met motivatie! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Emmen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via