Vacature: Vakbekwaam hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een goede plantenkennis, verstand van snoeiwijzen, ervaring in het plaatsen van bestratingen, houtwerk en andere bouwkundige elementen? Kun jij leidinggeven aan een klein team waarmee je tuinen van A tot Z aanlegt? Dan is de functie vakbekwaam hovenier misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij een jong, snel groeiende onderneming die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Als vakbekwaam hovenier weet je door je ervaring precies hoe alles werkt. Ook weet je het kleine team zo aan te sturen dat iedereen zo efficiënt mogelijk werkt.

De functie is fulltime en je kan voor langere tijd aan de slag. Een goede beloning is in overleg te bepalen en je hebt de ruimte om te groeien in je functie door bijvoorbeeld opleidingen en cursussen te volgen.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als hovenier
> je beschikt over leidinggevende capaciteiten
> je weet van aanpakken
> je bent een echte vakman en je hebt passie voor het vak

Ben jij de vakbekwaam hovenier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via