Vacature: Bodemadviseur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Friesland
  • Vacaturenummer 103324

Over de functie

Onze opdrachtgever is een betrokken, laagdrempelige specialist in milieutechniek met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Zij bieden deskundig maatwerk op het gebied van (water)bodemonderzoek, bodemadvies, bodemsanering, milieuadvies en partijkeuringen.

Als bodemadviseur ga je aan de slag met projecten op gebied van (water)bodemonderzoek en - sanering. Je ben verantwoordelijk voor de begeleiding van het gehele project en bent betrokken bij het offertetraject, de voorbereiding en begeleiding van veldonderzoeken, het analyseren van onderzoeksgegevens en het opstellen van adviesrapporten en saneringsplannen. Als vakkundig adviseur onderhoud je nauw contact met opdrachtgevers en andere externe partijen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting milieukunde
> je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
> heb je kennis van relevante wet- en regelgeving, onderzoeksnormen, protocollen en veiligheidsvoorschriften

Daarnaast weet je overzicht te houden in lopende projecten en beschik je over een sterk analytisch vermogen. Je bent communicatief vaardig en weet je weg te vinden binnen overheidsorganisaties. Je bent zelfstandig maar ook in teamverband kom je uitstekend tot je recht.

Ben jij de enthousiaste professional die wij zoeken, reageer dan snel. Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer over de functie en onze opdrachtgever. Neem gerust contact op met Abiant Werving en selectie, telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via