Vacature: Accountmanager Noord-Nederland

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Noord-Nederland
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Voor een toeleverancier in de bouwsector zijn wij op zoek naar een gedreven, ambitieuze accountmanager Noord-Nederland.

Als accountmanager richt je je op het vergroten van de omzet door het klantenbestand in de bouwsector uit te bouwen. Je wordt uitgedaagd om als partner van je klanten steeds weer passende oplossingen te bieden. Je hebt een neus voor commerciële kansen en weet daarin toegevoegde waarde te creëren. Je gesprekspartners bevinden zich op diverse niveaus, van voorman tot en met directies van grote aannemers. Samen met je salesmanager bepaal je ambitieuze, maar haalbare doelstellingen. Je krijgt vervolgens alle vrijheid om met een flinke dosis ondernemerschap het beste uit jouw regio te halen. Dat brengt verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee. Door jouw oprechte interesse in de (markt-)ontwikkelingen in de bouw ben je een serieuze gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers.

Als accountmanager bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het:
> aangaan en onderhouden van relaties met opdrachtgevers en verwerven van opdrachten binnen de bouwbranche
> vertalen van marktsignalen naar kansen in het gebied
> informeren van (potentiële) klanten over het totale assortiment en dienstenaanbod
> uitzetten en opvolgen van marketingacties
> presenteren van het bedrijf op beurzen, open dagen en netwerkbijeenkomsten

Voor deze functie beschik je over een afgeronde hbo opleiding en sterke affiniteit met de bouwsector. Breng je daarnaast een netwerk in de bouw mee, dan is dat mooi. Heb je deze nog niet, maar grijp jij de kans met beide handen aan om deze op te bouwen? Ook dat is prima! Kortom; ben jij die fanatieke en ambitieuze accountmanager? Beschik je daarnaast over eigen initiatief, ben je resultaatgericht en klaar voor een uitdagende functie in een snelgroeiende werkomgeving? Wij willen graag kennis met je maken!

Wat bieden wij jou?
> directe indiensttreding bij onze opdrachtgever op basis van een marktconform salaris en aantrekkelijke prestatiebonussen
> deelname aan een uniek intern opleidingsprogramma
> uitstekende facilitaire ondersteuning waaronder een lease auto
> en minstens zo belangrijk; een hecht en gedreven team van behulpzame collega’s
> volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Informatie?
Abiant verzorgt het gehele werving- en selectietraject voor deze vacature. Heb je vragen? Annet Fruitema (Adviseur werving & selectie) vertelt je graag meer. Annet is te bereiken op telefoonnummer 050 - 206 00 91.

Deel deze vacature via