Vacature: Machinaal houtbewerker bij De Verbinding BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104007

Over de functie

Heb jij ervaring als machinaal houtbewerker en wil jij aan de slag bij een constructiebedrijf in hout en aluminium? Dan is deze functie als machinaal houtbewerker bij De Verbinding BV misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij De Verbinding BV, een bijzonder bedrijf in Groningen. Ze produceren allerlei verschillende producten: van aluminium ramen en schuifpuien tot dakkapellen en van prefab meterkasten tot vogelkasten. Wat het bedrijf zo bijzonder maakt is dat de medewerkers bijna allemaal doof zijn. Dit betekent dat er vast werk wordt geboden aan mensen met een lastige handicap.

Centraal bij De Verbinding BV staat: hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen. Verder staat de klant bij hen centraal en is klanttevredenheid hetgeen waarvoor ze het doen.
Bij dit mooie bedrijf zoeken ze een vakman die het ambacht begint te missen door de automatisering die bij vele andere bedrijven gaande is.

Als machinaal houtbewerker bewerk je onder andere hout voor deuren, kozijnen en dakkapellen met behulp van een machine. Ook voer je reparaties, renovaties en restauraties van kozijnen uit.

Je werkt fulltime en voor langere tijd van 07.00 uur – 16.00 uur. Je werkt 40 uur per week en je hebt uitzicht op een vast contract.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als machinaal houtbewerker
> je staat er voor open om met dove mensen te werken en om hiervoor een basiscursus gebarentaal te volgen. Dit wordt door het bedrijf aangeboden.

Ben jij de machinaal houtbewerker die we voor De Verbinding BV zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bouw op het telefoonnummer 050 206 02 09 of via bouw@abiant.nl.

Deel deze vacature via