Vacature: Timmerman houtskeletbouw bij Bouwderij BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je een timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze functie en ga aan de slag als timmerman houtskeletbouw bij Bouwderij BV, een bedrijf dat veelal houtskeletbouw levert, bouwplannen realiseert en bouwkundige projecten leidt.

Bouwderij BV is een energiek familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en houtskeletbouw. Met een 20-tal collega’s produceren en monteren ze houtskeletbouwelementen voor regionale opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Eemspoort in Groningen.

Je bent tijdens deze functie verantwoordelijk voor onder andere het volgens tekening maken van houtskeletbouwelementen. Het gaat hier veelal om ‘niet-standaard’ woningen en/of bouwprojecten. Je werkt voornamelijk in de timmerwerkplaats in Groningen.

Je werkt fulltime dagdiensten voor langere tijd bij een leuk bedrijf met een enthousiast team van collega’s en een no-nonsense cultuur door de platte organisatie met korte lijnen.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde
> je kan werken vanaf tekening

Verder is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Ben jij de timmerman houtskeletbouw die we voor Bouwderij BV zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via