Vacature: Machinist grasmaaier en onkruidbestrijding

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104062

Over de functie

Ben jij iemand met ervaring en heb je affiniteit met groen en het bedienen van machines? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word machinist grasmaaier en onkruidbestrijding!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Emmen zijn we op zoek naar een machinist grasmaaier en onkruidbestrijding. Als machinist heb je een zelfstandige functie en voer je gemechaniseerde werkzaamheden uit met uiteenlopende machines. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grasmaaiwerkzaamheden waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen maairoute en doe je er alles aan om te zorgen dat de klant tevreden is. Daarnaast ben je machinist Ecoheat en voer je onkruidbestrijding uit op verhardingen. Door middel van hete lucht houd je de verhardingen van de klant vrij van onkruid.

We bieden je een fulltime baan in een open organisatie met een prettige werksfeer. Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Salariëring is volgens de Hoveniersbedrijf-cao.

Functie-eisen

> je beschikt over een mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van een rijbewijs BE (bij voorkeur rijbewijs C)
> je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat
> je hebt kennis van machines en motoren
> je beschikt over organisatorisch en wetstechnisch inzicht

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Emmen, telefoonnummer 050 206 0092 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via