Vacature: Schoonmaker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Op zoek naar een afwisselende baan voor een paar uren per dag? Eén van onze opdrachtgevers is per direct op zoek naar schoonmakers!

Als schoonmaker voer je alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uit zoals stofwissen, stofzuigen, moppen en het schoonmaken van meubilair, sanitair etc. Aan de hand van een werkprogramma word je goed ingezet door je leidinggevende. Incidenteel kan je leidinggevende je inschakelen voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, waarbij een onderdeel van het pand extra onder handen wordt genomen.

We zijn op zoek naar schoonmakers voor verschillende diensten. Je werkt of door de weeks of in het weekend. Door de weeks vinden de werkzaamheden plaats van maandag tot en met vrijdag van 14.30 uur tot 17.00 uur. In het weekend maak je schoon op zaterdag en zondag en hierin zijn je uren vrij in te plannen als het maar niet tussen 14.00 uur en 17.00 uur is.

Wij bieden je een leuke werkplek als Allesreiniger in een familiebedrijf. Je krijgt betaald volgens de Schoonmaak-en Glazenwassers-cao.

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare ervaring in de schoonmaak
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van eigen vervoer

Ben jij die schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Stadskanaal op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via