Vacature: Leerling loonwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk jij graag met machines en heb je gevoel voor techniek? En ben je op zoek naar veel afwisseling in je werk? Word leerling loonwerker voor Abiant Spijk!

Werkzaamheden die je als leerling loonwerker leert en gaat verrichten:
> sleepslangwerk
> uitrijden van vaste mest
> (klepel)maaien
> schudden, harken en inkuilen van gras
> balen persen en/of wikkelen
> kuilbulten aanrijden
> dumper werkzaamheden
> verrichten van oogstwerkzaamheden
> onderhoudswerk

Het is mooi wanneer je al enige ervaring op de trekker hebt. Verder ben je flexibel inzetbaar, want in de piekperioden kunnen de werkdagen langer zijn.

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten:
> je bent in het bezit van rijbewijs T
> je hebt een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te halen

Passie voor loonwerk is het belangrijkste. Of je nu een beroepsgerichte opleiding richting loonwerk hebt afgerond of niet. Hetzelfde geldt voor werkervaring, beide zijn een pre. Het bedrijf staat ervoor open om een gemotiveerde kracht intern op te leiden en alle kneepjes van het vak te leren.

Aan het werk als leerling loonwerker? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Spijk via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf is werken bij een familiebedrijf. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Spijk. Totaal werken er circa 5 tot 10 medewerkers. Er heerst een nuchtere en open sfeer.

Deel deze vacature via