Vacature: Operator zaaizaad

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104078

Over de functie

Op zoek naar een afwisselende baan waarbij je mag werken met een natuurproduct? En ben jij analytisch sterk, zelfstandig en gedreven om aan de slag te gaan? Lees dan snel meer over deze functie als operator zaaizaad.

Als operator maak je partijen zaaizaad schoon met behulp van het diverse en uitgebreide machinepark. Nauwkeurig werken is hierbij belangrijk. Zowel wanneer je de machines instelt en opstart als wanneer je de lopende processen inspecteert en controleert. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het goed verlopen van het gehele proces. En door een kritische blik hierop te werpen zorg jij voor een hoogwaardig eindresultaat waarbij kwaliteit en veiligheid belangrijke pijlers zijn.

Wat biedt het bedrijf:
> een uitgebreid inwerkprogramma
> een fulltime baan, met uitzicht op een vast contract
> mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels trainingen en opleidingen

Voor deze functie als operator zaaizaad is het van belang dat je fysiek in staat bent om zwaar werk te verrichten. Verder zoeken wij een topper die flexibel inzetbaar is, gezien je tijdens de oogstperiode extra uren zult draaien.

Functie-eisen

Wat wij verwachten:
> je hebt een een mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
> ervaring in een soortgelijke rol in een machine- of productieomgeving
> je bent woonachtig in de regio Oldambt

Spreekt deze vacature als operator zaaizaad jou aan? Stuur dan je cv op! Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je gerust contact opnemen met Abiant Scheemda.

T: 050 206 00 92
@: vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via