Vacature: Monteur bedrijfswagens Nijwa Groep

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De Nijwa Groep is op zoek naar een ware bedrijfsautotechnicus. Heb jij net als de Nijwa een echt Truck hart en diesel in je bloed? Lees dan snel verder.

Nijwa Groep is dé truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel. En daar zijn ze trots op! Ze zijn al sinds 1967 een geroutineerd familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor klant en collega voorop staat. Met een blik op de toekomst vormen ze een hecht en oersterk team waarmee ze samen en met plezier werken aan het waarmaken van grenzeloze kwaliteit voor de klant.

Voor de vestiging in Beilen zoeken we een fulltime bedrijfsautotechnicus. Monteur van truck tot oplegger. Als monteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud-, reparatie-, en modificatie van zware voertuigen. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud (preventief, periodiek en correctief), inspectie en herstel werkzaamheden aan chasis of zware voertuigen. Je werkt in een drukke hectische omgeving, waarbij regelmatig adhoc klussen voorbij komen.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- en denkniveau en één van de technische opleidingen
> je hebt ervaring met het aansluiten van elektronica
> je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
> je bent fulltime beschikbaar

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Emmen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via