Vacature: Commercieel medewerker binnendienst Leeuwarden

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een commerciële functie die je kan combineren met jouw voorliefde voor de agrarische sector? Dan hebben is deze veelzijdige rol als commercieel medewerker binnendienst in Leeuwarden wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Als ware teamspeler vind jij het fijn om samen met je collega’s te werken aan een goed eindresultaat. Verder omschrijven de woorden enthousiasme, zelfstandigheid en klantgerichtheid jou als geen ander.

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de agrarische producten. Zij verkopen deze producten zowel in binnen- als buitenland. Jij bent in deze rol de schakel tussen klanten, het dealernetwerk en de interne processen engineering, productie, inkoop en magazijn ondersteun. Je begeleid zowel het offerte- als het orderstadium.

Functie-eisen

> je hebt een hbo werk- en denkniveau
> voor jou is het geen enkel probleem om met klanten te communiceren in het Duits of Engels
> je hebt technisch inzicht
> je hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector

We zoeken iemand die aan de slag wil voor 32 of 40 uur per week. Het gaat om een functie voor langdurige periode, waarbij een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden behoort. Salaris is in overleg en afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring.

Kortom, ben jij klaar voor deze uitdagende rol in de commerciële binnendienst? Dan zien we graag je cv met motivatie tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Annet Fruitema, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 0091 of via wervingenselectie@abiant.nl.

Deel deze vacature via