Vacature: Monteur landbouwmachines

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104233

Over de functie

Is het repareren en onderhouden van o.a. tractoren aan jou wel besteed? Ben je bovendien fulltime beschikbaar of op zoek naar een bbl-werkplek? Dan is deze baan geknipt voor jou.

In verband met aanhoudende drukte zijn we voor een opdrachtgever in de omgeving Beilen op zoek naar een monteur voor de tractoren/landbouwmechanisatie. Jij verzorgt het onderhoud, de reparaties en storingen. Dit zal je zowel op locatie als in de werkplaats doen.

Wij bieden je een uitdagende baan bij een vooruitstrevend en modern bedrijf in een prettige en open werksfeer. De opdrachtgever is de leverancier van kwaliteitsmerken voor de landbouw, grondverzet en groensector. De opdrachtgever staat daarnaast open voor leerlingen en er zijn mogelijkheden voor bbl werkplekken.

Als monteur landbouwmachines heb je affiniteit met de agrarische sector. Je bent flexibel en gemotiveerd en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo opleiding werktuigbouwkunde of landbouwmechanisatie
> je hebt bij voorkeur aantoonbare werkervaring
> je bent stressbestendig

Ben jij die monteur die we zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via