Vacature: Allround medewerker melkveebedrijf parttime

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste medewerker die graag aan de slag gaat bij een melkveebedrijf in de omgeving van Scheemda? Ben je daarnaast iemand die werk ziet liggen en houdt van hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een melkveehouderij zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Als voornaamste taak houd jij je bezig met het melken van koeien. Verder pak je ook andere veelvoorkomende werkzaamheden op. Denk hierbij aan het verzorgen en voeren van de koeien en het jongvee. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit. Daarom is het belangrijk dat je al wat werkervaring in een melkveehouderij hebt opgedaan. De melkveehouderij telt ongeveer 300 koeien en er wordt gewerkt met een carrousel buitenmelker. Het gaat om een parttime functie voor de langere termijn. De tijden en dagen kunnen in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld.

Functie-eisen

> je hebt een mbo-diploma niveau 3 richting veehouderij
> je hebt ervaring in de melkveehouderij
> je bent in het bezit van een rijbewijs T

Kun jij je helemaal vinden in deze functie als allround medewerker in een melkveehouderij? Solliciteer dan direct. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via