Vacature: Sloper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Oosterwolde
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij niet bang om je handen vuil te maken en ben jij in staat om fysiek zwaar werk te verrichten? Heb je daarnaast enige ervaring met leiding geven, of het aansturen van teams? Dan is de functie van sloper jou op het lijf geschreven!

Als sloper verricht je werkzaamheden voor verschillende projecten in het Noorden van Nederland. Met jouw aanpakkers mentaliteit deins je niet terug voor de verschillende sloopwerken die je uit gaat voeren. Jouw werk voer je handmatig uit met behulp van (elektrisch) gereedschap. We zoeken iemand die fulltime beschikbaar is en die het liefst in bezit is van een VCA- certificaat. Heb je nog geen VCA maar ben je wel bereid om deze te behalen? Dan komen wij ook graag met je in contact! Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid deze te halen)

Ben jij de sloper die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via