Vacature: Groenvoorziener

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Sneek
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 103207

Over de functie

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? Dan is deze baan als groenvoorziener geknipt voor jou!

Als groenvoorziener werk je in teamverband aan het onderhoud en netjes houden van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en groenvoorzieningen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: het schoffelen en uitharken van beplantingsvakken en het snoeien van bomen en struiken. Je maakt daarbij gebruik van hand gedragen machines zoals een bladblazer, bosmaaier en kettingzaag.

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar groenvoorzieners die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het onderhoud van deze groene projecten.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is het werk voor het hele seizoen.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als groenvoorziener
> je beschikt over goede sociale vaardigheden
> je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pre)
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben jij de groenvoorziener die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via