Vacature: Voorman groenvoorziening

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dag groenvoorziener, wil jij door ‘’bloeien’’ in de groenvoorziening en kun je daarnaast een team enthousiasmeren, coachen en begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de provincie Drenthe zijn we op zoek naar meewerkend voormannen. Als voorman voel je je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Je vindt het een uitdaging om jouw mensen aan de slag te krijgen en te houden. Je leert ze de kneepjes van het vak en je werkt daarnaast zelf mee in de uitvoering.

De opdrachtgever is een bedrijf in de groenvoorziening dat verantwoordelijk is voor onder meer het onderhoud van het groen in alle dorpen, wijken en bedrijfsterreinen. Om het groenonderhoud goed te kunnen uitvoeren beschikt de opdrachtgever over eigen materieel. Zo hebben ze een moderne vloot aan trekkers, maaimachines en diverse andere kleine machines zoals bosmaaiers en kettingzagen.

Groenvoorziener
Als voorman ben je graag onder de mensen en werk je graag samen met mensen. Dit vinden we erg belangrijk omdat je een coachende rol hebt. Heb je geen jaren ervaring als voorman maar ben je wel bekend in de groenvoorziening en ben jij diegene die altijd het voortouw neemt? Dan is dit een kans!

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een opleiding mbo niveau 3 richting groen
> je bent bij voorkeur in het bezit van een Harrie-certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs B, bij voorkeur BE

Ben jij die meewerkend voorman die we zoeken? Solliciteer direct! Voor meer vragen kun je contact opnemen met Abiant Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via