Vacature: Medewerker tuinbouw

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het verzorgen van bloemen en planten is je passie maar je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en meer verantwoordelijkheid. Lees dan snel verder! Misschien is dit de uitdaging waarnaar je op zoek bent.

In de omgeving Emmen zijn we op zoek naar een tuinbouwmedewerker. Als medewerker tuinbouw begin je de dag met het inventariseren van je werkzaamheden. Je gaat vervolgens de werkvloer op en je start met de controle en verzorging van de potplanten. Na het onderhoud en de controle zorg je ervoor dat de potplanten op de juiste manier op de karren en pallets worden klaargezet voor transport.

Als medewerker tuinbouw werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor een deel van de productie. Je weet prioriteiten te stellen en het overzicht te houden in je werkzaamheden.

Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Het betreft een fulltime functie. Je werkdagen en tijden zijn in overleg. Het salaris is volgens de Open Teelten-cao en het betreft een functie voor langere periode.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde mbo opleiding richting plantenteelt
> je hebt aantoonbare werkervaring
> je bent woonachtig in de omgeving van Emmen
> je kunt zelfstandig werken

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via