Vacature: Elektrotechnisch tekenaar

  • Salaris Tussen €12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Elektrotechniek en het ontwerpen van technische tekeningen hebben jouw interesse. Jij wilt je in dit vakgebied graag door ontwikkelen en gaat daarbij een uitdaging zeker niet uit de weg. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder wat de functie van elektrotechnisch tekenaar inhoudt.

Je wordt in deze functie onderdeel van een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van technische installaties in de voedingsmiddelenindustrie en farmacie. Onder begeleiding werk jij elektrotechnische installaties en instrumentatietekeningen uit. Met jouw opleidingservaring in de richting elektrotechniek weet jij werkzaamheden zelfstandig op te pakken. We zoeken iemand die nauwkeurig werkt en die graag met het bedrijf wil bouwen aan de toekomst!

Deze functie is zeer veelzijdig en door de visie van het bedrijf zijn er geruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het betreft een fulltime functie waarvan de werktijden in overleg overeengekomen kunnen worden. Je kunt zowel in de provincie Drenthe als Groningen aan de slag.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo- opleiding, niveau 4 in de richting elektrotechniek
> je hebt kennis van AutoCAD
> ervaring in een soortgelijke functie is een pre

Zie jij jezelf aan het werk gaan als elektrotechnisch tekenaar? Solliciteer dan gelijk. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marieke Kerkhof, adviseur Werving en Selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via wervingenselectie@abiant.nl.

Deel deze vacature via