Vacature: Operator CNC snijboormachine

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je heb ervaring met CNC machines. Nauwkeurig lees je de werktekeningen en bepaalt de werkvolgorde. Daarbij heb je geen moeite om het juiste gereedschap te kiezen en programma's in te stellen. En dat is mooi, want dat zou je zomaar deze uitdagende baan kunnen opleveren.

Voor onze opdrachtgever zijn we wegens uitbreiding van het team in de omgeving Groningen op zoek naar een operator CNC snijboormachine. Als CNC operator bedien je een computer gestuurde machine waarmee diverse materialen op diverse manieren bewerkt kunnen worden. Het onderhouden, instellen en afstellen van de machine behoort ook tot je taken als operator. De kneepjes van het vak zullen je aangeleerd worden.

De opdrachtgever is een bedrijf in de metaalsector dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandeling. Je draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het leveren van de juiste kwaliteit. Het betreft een fulltime functie en het is de bedoeling dat je uiteindelijk vast in dienst komt.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde opleiding richting metaal
> je hebt aantoonbare ervaring met het bedienen van CNC machines
> je kunt tekeningen lezen

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via