Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen €13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je groene vingers, werk je klantgericht én ben je in staat om vanaf een tekening een tuin aan te leggen? Heb je daarnaast ervaring als hovenier en beschik je over voldoende plantenkennis? Dan spreekt deze vacature je vast aan.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Sneek zoeken wij een allround hovenier. Als allround hovenier bestaan jouw werkzaamheden uit het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring en de dagelijkse planning. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je klantgericht te werk gaat.

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar allround hoveniers die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is het werk voor het hele seizoen.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding groen
> je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent in het bezit van rijbewijs B, als pre ook E
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben jij de allround hovenier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via