Vacature: Hulpmonteur luchtkanalen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij aan de slag als hulpmonteur? Lijkt het jou leuk om mee te werken aan kleine, middelgrote en grote projecten door heel Nederland? Dan is deze functie hulpmonteur luchtkanalen iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Het bedrijf adviseert en installeert luchtkanalen in de industrie-, utiliteit- en woningbouw voor een prettig woon- en werkklimaat.

Samen met een monteur ga jij op pad om op verschillende plaatsen luchtkanalen te monteren. Je helpt en ondersteunt de monteur waar nodig en zodoende leer jij het vak. Doordat je in het hele land werkt kan het zo zijn dat je soms een hele week in de kost bent.

Je kan als hulpmonteur meerijden met de ervaren monteur als je binnen een straal van 10 km woont van Drachten, Nuis, de Wilp, Hallum, Hasselt of Alphen a/d Rijn. Wanneer je zelf een rijbewijs B(E) hebt is dit mooi meegenomen. Je kunt in dat geval mogelijke extra klussen zelfstandig doen. De verdiensten liggen tussen de 10 en 13 euro bruto per uur conform de cao metaal en techniek (B3).

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat of bereid om dit te halen
> je hebt affiniteit met techniek
> je bent bereid om soms een week in de kost te zijn
> bezit van rijbewijs B(E) is een pre

Ben jij de hulpmonteur luchtkanalen die we zoeken? Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel met korte motivatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via