Vacature: Hulpmonteur luchtkanalen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103574

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond en lijkt het jou leuk om mee te werken aan kleine, middelgrote en grote projecten door heel Nederland? Dan is deze functie hulpmonteur luchtkanalen iets voor jou!

Samen met een monteur ga jij mee op pad om op verschillende plaatsen luchtkanalen te monteren. Doordat je in het hele land werkt kan het zo zijn dat je soms een hele week in de kost bent. Je verricht de werkzaamheden voor een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en werkzaam is in de industrie-, utiliteit- en woningbouw. De opdrachtgevers van dit bedrijf worden voorzien van hoogwaardige luchtkanalen en toebehoren. Je gebruikt jouw technische achtergrond en inzicht dus om kwaliteitswerk af te leveren.

Je kan als hulpmonteur meerijden met de monteur als je binnen een straal van 10 km woont van Drachten, Nuis, de Wilp, Hallum, Hasselt of Alphen a/d Rijn. Wanneer je zelf een rijbewijs B(E) hebt is dit mooi meegenomen. Je kunt in dat geval mogelijke extra klussen zelfstandig doen. We bieden jou een salaris conform de cao metaal en techniek (B3).

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt een technische achtergrond en/of enige ervaring in de technische sector
> je bent bereid om soms een week in de kost te zijn
> bezit van rijbewijs B(E) is een pre

Ben jij de hulpmonteur luchtkanalen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via