Vacature: Timmerman 1 Sietsema Bouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Uithuizen
  • Vacaturenummer 103811

Over de functie

Sietsema Bouw zoekt jou! Ter uitbreiding van het team is deze onderneming in Uithuizen op zoek naar een timmerman 1.

Hoe ziet jouw dag er uit?
Je begint de dag gezamenlijk op het kantoor met een kop koffie. Hier bespreek je lopende of nieuwe projecten, waarna je alleen of met andere collega’s op pad gaat naar een uitdagende klus of project. Doordat je werkt aan verschillende projecten, zijn de werkzaamheden erg divers. Verbouw, aanbouw of rennovatie? Jij weet met alle timmerwerkzaamheden raad en zorgt ervoor dat de wensen van de klant in vervulling gaan! Verder kent geen enkel gereedschap, tekening of schets voor jou een geheim.

Wat bieden wij:
> een fulltime functie voor langere tijd, met op termijn uitzicht op een vast contract
> een gezellig, informeel team met specialisten
> een goed salaris op basis van Bouw cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Sietsema Bouw
Het aannemersbedrijf is opgericht in 2004. Het is een middelgroot, dynamisch bedrijf. Zij houden zich bezig met uiteenlopende bouw gerelateerde werkzaamheden. Het team bestaat uit vakkrachten en is sterk in het vertalen van de wensen van de klant naar het eindproduct. De afgelopen jaren heeft Sietsema Bouw een gelijkmatige groei doorgemaakt. Hierdoor is het mogelijk om zowel grote als kleine projecten uit te voeren. De projecten lopen uiteen, van een volledige restauratie tot aan het verbouwen van een badkamer. Eén ding staat vast, het luisteren naar de klant en het in de praktijk vertalen van de wensen staat centraal.

Functie-eisen

> je hebt meerdere jaren ervaring als timmerman 1
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs B

Interesse? Stuur dan gelijk je cv met motivatie! Abiant Bedum verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 050 206 00 92 of vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via