Vacature: Kraanmachinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren kraanmachinist en zoek je een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Ben je daarnaast op zoek naar een fulltime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse opdrachtgevers in het Westerkwartier, Marne-gebied (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld zoeken wij doorlopend ervaren kraanmachinisten op mini-, midi-, mobiele- en rupskranen. Onze opdrachtgevers zijn zowel actief in de grond-, weg en waterbouw als in het loonwerk.

Als kraanmachinist bestaan je werkzaamheden onder andere uit het graven van sleuven voor de aanleg van bijvoorbeeld rioleringen, gas- en olieleidingen. Daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden voor de straatmakers. Tevens kan het voorkomen dat je jouw collega grondwerkers assisteert met handmatige grondwerkzaamheden. Hierbij werken jullie als een nauw team samen. Je vindt het dus zeker niet erg om zelf de handen ook uit de mouwen te steken en houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Tot slot zoeken we iemand die nauwkeurig te werk gaat en die fulltime beschikbaar is.

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare ervaring als kraanmachinist
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat

Ben jij de kraanmachinist die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via