Vacature: CNC verspaner

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren CNC Verspaner en kun je zelfstandig de draaibank instellen en bedienen? Dan ben jij de draaier die wij zoeken!

De werkzaamheden bestaan uit draaien van voornamelijk grote stalen werkstukken van 100 – 600 mm met een gewicht tussen de 10 – 1500 kilo. De werkzaamheden bevatten het programmeren en oproepen van programma's, bedienen van machines en het vervangen van gereedschappen.

Het veelzijdige metaalbedrijf is gevestigd in Groningen en is professioneel gecertificeerd. Ze hebben alles in huis om complete projecten uit te voeren. Ze zijn VCA gecertificeerd en veiligheid, gezondheid en milieubewust werken staat hoog in het vaandel.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao-Metalektro passend bij jouw opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt maximaal €3.200,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Bij goed bevallen kom je vervolgens op contract bij de opdrachtgever.

Functie-eisen

> afgeronde mbo-opleiding richting metaal / verspaning
> je beschikt over een VCA-certificaat (of je bent bereid dit op korte termijn te halen)
> je hebt meerdere jaren ervaring
> je kan zelfstandig werken
> affiniteit met tekenprogramma’s

Herken jij je in het profiel? Neem contact op met Abiant Techniek op telefoonnummer 050 206 02 00 of stuur je cv naar techiek@abiant.nl.

Deel deze vacature via