Vacature: Assistent monteur luchtkanalen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte technicus en ga jij graag specialistisch te werk? Vindt je het daarnaast leuk om veel samen te werken? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor de functie van assistent monteur luchtkanalen.

Wegens de interne doorstroom van een medewerker zoeken wij voor onze opdrachtgever een nieuwe assistent monteur luchtkanalen. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden en repareren van ventilatie- en luchtbehandeling systemen. Je kunt hierbij denken aan de montage van luchtkanalen, roosters, flexibele slangen en brandkleppen. Dit doe je gezamenlijk met de chef monteur waarmee je nauw samenwerkt.

Uiteraard krijg je de benodigde bedrijfskleding en beschermingsmiddelen ter beschikking gesteld. In de eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling. De intentie is echter om voor langere tijd samen te werken, dus bij bewezen diensten ligt een vast contract in het vooruitzicht. De loonbetaling geschiedt volgens de cao klein metaal.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken heeft zich gespecialiseerd op het gebied van klimaattechniek. Ze begeleiden het proces van het ontwerp tot de montage van klimaatsystemen bij utiliteitsbouw- en industrie- en instellingsprojecten.

Functie-eisen

> je hebt relevante werkervaring op het gebied van ventilatie- en luchtbehandeling
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent in bezit van een VCA- certificaat
> je hebt een resultaatgerichte instelling

Ben jij de monteur luchtkanalen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via