Vacature: (Leerling) rietdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je hebt geen hoogtevrees en werkt het liefst in de buitenlucht. Ook steek je graag de handen uit de mouwen wil je jezelf de komende tijd ontwikkelen tot een volwaardig vakman. Lees hier wat de vacature van leerling rietdekker inhoudt.

Met jouw aanpakkersmentaliteit sta je er voor open om het ambachtelijke vak van rietdekker in de praktijk onder de knie te krijgen. Door de ervaren vakmannen bij dit bedrijf wordt je ervoor opgeleid om het vak zelfstandig uit te voeren. Je werkt op de meest uiteenlopende projecten. Variërend van nieuwbouw tot renovatiewerk. Geen dag is hetzelfde waardoor het erg afwisselend en uitdagend werk is.

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn erg belangrijk voor onze opdrachtgever. We zoeken dus iemand die precies te werk gaat en die representatief is voor het bedrijf. Naast het rietdekken komt het ook enkel voor dat er timmerwerkzaamheden worden gedaan. Bovenal vinden we het belangrijk dat je leergierig bent. Bij goed functioneren betreft het een baan voor langere periode.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent woonachtig in de omgeving van Veenwouden

Ben jij de leerling rietdekker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via