Vacature: (Leerling) fitter

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een aanpakker en heb je technisch inzicht? Wil jij je daarnaast ontwikkelen in de rol van grondwerker en uiteindelijk specialistisch in de GWW aan de slag? Dan is dit misschien wel de functie die je zoekt!

Voor een groot familiebedrijf gevestigd in Noord-Nederland zijn wij opzoek naar een (leerling) fitter. Als leerling fitter begin je in de rol van grondwerker en assisteer je de monteurs en de kraanmachinist bij het graven van sleuven en bij andere grond- en leidingwerkzaamheden. Tussen de bedrijven door volg je verschillende cursussen om uiteindelijk als volwaardig fitter aan het werk te kunnen. Wij zoeken iemand die het belangrijk vindt om nauwkeuring en volgens kwaliteit- en veiligheidsnormen aan de slag te gaan.

Uiteindelijk ga je als volwaardig fitter aan het werk. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, leggen en verbinden van gas- en waterleidingen. Daarnaast behoort het saneren, het vernieuwen en het uitvoeren van reparaties van de leidingen tot je werkzaamheden. Voor deze functie deins je niet terug voor een Nederlands regenbuitje! Bij goed functioneren is dit een baan voor langere periode.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid deze te behalen)
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent gemotiveerd om tijdens- en na werktijd cursussen te volgen
> het is een pre wanneer je een technische opleiding hebt afgerond

Herken jij jezelf in de functieomschrijving van (leerling) fitter? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via