Vacature: Groen medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Veenwouden
  • Vacaturenummer 104460

Over de functie

Rond april begint het buitenseizoen voor de groenvoorzieners weer dus vanaf dan zijn we voor diverse opdrachtgevers op zoek naar gedreven groen medewerkers. Ben je op zoek naar werk in deze richting? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

In de functie van groen medewerker werk je aan de aanleg van tuinen en schuttingen, verricht je straatwerk, ga je met een bosmaaier op pad en verricht je snoeiwerkzaamheden en ander onderhoud. Geen dag is hetzelfde en je bent altijd lekker in de buitenlucht aan de slag. Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar machinisten voor maaiboten en minimaaiers. Als groenvoorziener wordt je het hele seizoen fulltime ingezet. Dit is tevens een mooie kans om jezelf te bewijzen, zodat we vaker van jouw diensten gebruik kunnen maken. Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring als groen medewerker.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een bosmaaier certificaat

Ben jij de groen medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via