Vacature: Service monteur melktechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voel jij je thuis op een melkveebedrijf en je een technische achtergrond? Wij zoeken een gemotiveerde collega die op zoek is naar een functie met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Lees hier wat de functie van service monteur melktechniek inhoudt.

De opdrachtgever waarvoor je gaat werken is een veelzijdig mechanisatiebedrijf. Een van de branches waar zij zich op richten is de agrarische sector. Met ruime kennis en kunde op het gebied van geautomatiseerde melksystemen en stalinrichting bieden zij melkveehouders de mogelijkheid hun veestapel zo goed mogelijk te benutten. In de functie van service monteur melktechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan SAC melkstallen, melkrobots en voer- en drinkinstallaties. Nieuwe apparatuur wordt door jou gemonteerd op locatie, en wanneer het nodig is verricht je onderhoud en verhelp je storingen.

Als service monteur help je de klanten op locatie op een deskundige en klantvriendelijke manier. De functie vraagt dus enige voorkennis van melk- en staltechniek en brengt daarnaast genoeg eigen verantwoordelijkheden mee. De persoon die wij zoeken vertegenwoordigt onze opdrachtgever dus als een ware ambassadeur!

Het gaat om een fulltime functie waarvoor we per direct op zoek zijn naar een nieuwe collega. Enige flexibiliteit wordt gevraagd omdat het af en toe kan voorkomen dat je in het weekend zal werken. Met het oog op de toekomst hopen wij voor langere tijd samen te kunnen werken.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding (richting techniek)
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent in bezit van het certificaat Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties (pre)
> je beschikt over een F- gassen certificaat (pre)

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als service monteur melktechniek? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via