Vacature: Industrieel reiniger met HDS

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb je ervaring als industrieel reiniger maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever is dan per direct op zoek naar jou!

Als industrieel reiniger houd je je voornamelijk bezig met schoonspuiten van gevels en gasaansluitingen. Hierbij maak je gebruik van hogedrukspuiten, stoomreinigers, stofzuigers, etc. Aan de hand van een werkprogramma word je goed ingewerkt door je leidinggevende. Incidenteel kan je leidinggevende je inschakelen voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, waarbij een onderdeel extra onder handen wordt genomen.

We zijn op zoek naar een fulltime industrieel reiniger met als werktijden door de weeks en af en toe in het weekend. Je hebt een flexibele werkhouding want het kan zomaar voorkomen dat de werkzaamheden uitlopen en je iets langer moet doorwerken.

Wij bieden je een leuke werkplek als Allesreiniger in een familiebedrijf. Je krijgt betaald volgens de Schoonmaak-en Glazenwassers-cao.

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare ervaring als industrieel reiniger
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een HDS-certificaat
> je bent in het bezit van eigen vervoer

Ben jij die Allesreiniger die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Stadskanaal op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via