Vacature: Opticien

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als opticien/contactlenzenspecialist? Krijgen de klanten door jouw klantvriendelijkheid en deskundigheid weer perfect zicht? Dan zijn we op zoek naar jou?

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zoeken we een gediplomeerd opticien/contactlenzenspecialist. De optiek heeft aangeven dat de gastvrijheid en het persoonlijke contact kenmerkend is voor hen. Het is een moderne zaak dat beschikt over de nieuwste apparatuur om ogen vakkundig te kunnen onderzoeken. Het slijpen van de glazen gebeurd intern. Hierdoor levert men precisie en krijgt de klant de juiste aandacht.

Wat ga jij doen?
Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten met een tevreden gevoel de zaak uitstappen en ook weer binnen stappen. Dit doe je door het geven van persoonlijk en deskundig advies.Je geeft de klanten het gevoel dat je meedenkt met zijn/haar wensen. Het verkopen van producten is helemaal jouw ding. Daarnaast zorg je voor een sfeervolle en strakke winkeluitstraling. Bij afwezigheid van de eigenaar ben jij eerste aanspreekpunt.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met het opmeten, bestellen van glas en contactlenzen en het slijpen van glazen
> je hebt een afgeronde opleiding tot opticien en contactlenzenspecialist (mbo4)
> je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
> je bent parttime beschikbaar (24-32 uur di. t/m za), maar op termijn beschikbaar voor meer uren

Ben jij de persoon die in elke dag weer een uitdaging ziet en heb je relevantie aantoonbare werkervaring? Solliciteer dan gelijk!

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via