Vacature: Medewerker loonbedrijf

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent niet bij een trekker en boerderij weg te houden en je doet het liefst geen dag hetzelfde. Ben je daarnaast ook nog fulltime beschikbaar? Dan ben jij de loonwerker die wij zoeken!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn we op zoek naar een medewerker loonbedrijf. Als loonwerker heb je zoveel te doen op een dag! De dagen zijn gewoon te kort. Enkele taken die je zult uitvoeren is het verrichten van mest-, zaai- en pootwerkzaamheden, het verrichten van oogstwerkzaamheden en het onderhouden van landbouwmachines. Indien je in het bezit bent van een spuitlicentie zal ook het gewasspuiten tot je werkzaamheden behoren evenals het aardappel rooien.

Als loonwerker heb je ervaring met het uitrijden van mest en kun je goed rekenen. Met het mestrijden dien je namelijk goed uit te komen op het perceel. Het uitrijden is onder andere met een sleepslang. Je bent bereid om lange weken te maken en op flexibele tijden te werken.

Wij bieden je een fulltime baan bij een veelzijdig bedrijf. Indien het van beide kanten bevalt dan behoort overname tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je hebt affiniteit met het loonwerk
> je hebt ervaring met het uitrijden van mest
> je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie

Geïnteresseerd? Solliciteer direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via