Vacature: Allround timmerman Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Middelstum
  • Vacaturenummer 104494

Over de functie

Een allround timmerbedrijf vraagt uiteraard ook om een allround timmerman. Op zoek naar uitdaging en afwisseling? Dan ben je bij dit bedrijf op het juiste adres, want alle werkzaamheden komen hier aan bod!

Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. heeft een vacature allround timmerman. Zij zijn ruim tien jaar geleden gestart en gevestigd in Middelstum.
Zij verrichten allerlei werkzaamheden op het gebied van onder andere nieuwbouw, verbouw, onderhoud, dakwerk, renovatie, kozijnen, metselwerk en tegelwerken. Verder geven zij ook advies aan klanten en leveren zij bouwmaterialen. Kwaliteit is een belangrijke pijler voor het bedrijf, als timmerman besteed je ook tijd en aandacht aan de wensen van klanten.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als allround timmerman (nieuwbouw, verbouw en renovatie)
> je bent in bezit van rijbewijs b
> je bent in staat om zelfstandig te werken

Verder is het mooi meegenomen als je ervaring hebt met aardbevingsschade herstel en een CVW pas hebt, dit zijn geen harde eisen.

Wil jij een eind aan de weg timmeren als timmerman? Dan horen wij het graag! Stuur je cv naar vacature@abiant.nl

Ons uitzendbureau Abiant Bedum verzorgt de werving- en selectie voor deze vacature timmerman. Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via