Vacature: Storingsmonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen en je hebt ervaring als storingsmonteur. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de storingsmonteur die wij zoeken!

Als storingsmonteur bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen van mechanische en elektrotechnische aard. Het oplossen van storingen in PLC- besturingen, het ontwikkelen van onderhoudsprogramma's en het doen van verbetervoorstellen.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Drenthe en heeft ongeveer 125 medewerkers. Wij bieden je uitstekende voorwaarden conform cao passend bij jouw ervaring en opleiding.

De storingsmonteur die wij zoeken heeft een afgeronde technische opleiding. Daarnaast heb je kennis van/ervaring met pneumatiek, hydrauliek, PLC besturing Siemens S7, NEN 3140, keurings- en veiligheidsvoorschriften en aantoonbare ervaring met HMI/Scada. Je bent daarnaast bereid om te werken in een 5 ploegen dienst.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- en denkniveau
> je hebt een afgeronde technisch opleiding
> je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, ervaring in food is een pré

Herken jij jezelf in deze vacature storingsmonteur? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek op 050-2060200 of stuur je CV naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via