Vacature: Sloper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Omdat de bouwsector aantrekt is het uiteraard soms ook nodig om te slopen. Ben jij iemand die het zwaardere werk gemakkelijk aan kan en deins je er niet voor terug om je handen vuil te maken? Weet jij daarnaast ook nog eens veilig te werken voor jezelf en je omgeving? Lees dan hier wat de functie van sloper inhoudt.

Het werk van een sloper mag dan misschien niet het meest fijn matige werk zijn, toch zorg jij er voor dat je in deze functie veilig en milieubewust te werk gaat. Wanneer je met handgereedschap of machines aan het slopen bent houd je rekening met de gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor jezelf en jouw omgeving. Tijdens het slopen en demonteren houd je rekening met de samenstelling van constructies en gebruik je jouw materiaalkennis om gevaarlijke stoffen te herkennen. Na afloop van het slopen ruim je met jouw collega’s de werklocatie netjes op.

De beschikbare functies zijn fulltime en de opdrachtgevers waarvoor je kunt werken zijn actief in de omgeving van Joure. De opdrachtgevers waarvoor je aan de slag kunt voeren sloopwerkzaamheden uit bij zowel bedrijven als particulieren. Omdat het nodig kan zijn dat je met bedrijfsvervoer rijdt is het bezit van een rijbewijs vereist.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de sloper waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via