Vacature: Machinist groenvoorziening

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Sneek
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 103210

Over de functie

Ben je iemand die graag buiten aan het werk is en werk je het liefst zelfstandig? Heb je daarnaast ook nog ervaring met machinale werkzaamheden? Dan hebben wij een mooie fulltime functie voor je beschikbaar! Lees hier wat de functie van machinist groenvoorziening inhoudt.

Als machinist groenvoorziening ga je zelfstandig te werk maar versta je het vak van maaien als geen ander. Met een kooi- of cirkelmaaier zorg je ervoor dat de Noord Nederlandse plantsoenen, parken en sportveleden er keurig netjes gemaaid bij komen te liggen. Omdat het een zelfstandige functie betreft is het noodzakelijk dat je ervaring hebt met het besturen van maaimachines. Daarnaast is het belangrijk dat je over technische beschikt zodat je kleine onderhoudswerkzaamheden aan de machine zelfstandig kunt uitvoeren. Abiant biedt jou een salaris conform de cao hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is het werk voor het hele seizoen.

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in heel Nederland. Ze houden zich onder andere bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar een machinist groenvoorziening die met passie en creativiteit zorg wil dragen voor het onderhoud van deze groene projecten. Op locatie ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. We zoeken daarom iemand die zich op een representatieve en sociale manier presenteert.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs BE
> je hebt ervaring met machinale maaiwerkzaamheden

Ben jij de machinist groenvoorziening die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via