Vacature: Opperman stratenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een echte aanpakker die het aankomende seizoen weer graag in de buitenlucht aan het werk is. Ook deins je niet terug voor zwaarder werk en ben je woonachtig in de omgeving van Sneek. Voldoe jij aan deze criteria? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden om als opperman stratenmaker aan de slag te gaan.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een opperman die de stratenmakers ondersteunt bij bestratingswerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de stratenmakers. Hierbij moet je denken aan het aan- en afvoeren van materiaal, stenen leggen, glad strijken van het zandbed, de voegen vol zand vegen, het op maat maken van stenen en tegels en andere ondersteunende werkzaamheden. Het werk biedt je een goede kans om het vak onder de knie te krijgen. Belangrijk hierbij is vooral jouw inzet en doorzettingsvermogen. Het werk kan fysiek intensief zijn maar dat is zeker niet iets waardoor jij je uit de weg laat slaan. Heb je geen ervaring als opperman stratenmaker, maar ben je wel een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd? Ook dan komen wij dus graag met jou in contact.

Wij bieden jou een salaris conform de cao Bouw dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je bent fulltime beschikbaar
> je woont in de omgeving van Sneek

Ben jij de opperman straatmaker waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via