Vacature: Landbouwmechanisatie monteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Salaris Tussen €12,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104536

Over de functie

Ligt jouw interesse bij landbouw en heb je vanuit een opleiding of je werk ervaring met de techniek die schuil gaat achter landbouwwerktuigen? Zoek je daarnaast een fulltime baan waarin jij je de komende jaren kunt door ontwikkelen als monteur? Lees dan hier welke prachtige functie wij voor jou beschikbaar hebben.

In jouw rol als monteur landbouwmechanisatie controleer je (landbouw) machines om storingen op te sporen en te verhelpen. Deze service lever je op vakkundige wijze. Vaak gebeurt dit vanuit de werkplaats, maar het kan ook voorkomen dat je naar klanten toe gaat voor de service. We zoeken daarom iemand die het leuk vindt om mensen uitleg te geven en die zijn/ haar vakkennis duidelijk en enthousiast weet over te brengen. Concrete werkervaring als landbouwmechanisatie monteur is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Het belangrijkste is affiniteit met de landbouw en uiteraard de wil om door te groeien. Leerling monteurs zijn dus ook van harte welkom! Uiteraard is voorkennis over mechanica, elektronica en hydrauliek wel een vereiste.

Al meer dan 50 jaar verdiept onze opdrachtgever zich in mechanisatie op het gebied van akkerbouw en veehouderij. Tegenwoordig richten zij zich daarnaast op het onderhoud en de aanleg van tuinen en parken, constructiewerkzaamheden en zelfs reiniging. Je gaat dus werken bij een veelzijdig bedrijf. Toch blijft de rode draad wel de machinale werkzaamheden die hierbinnen worden verricht. De sfeer in dit familiebedrijf kenmerkt zich als gemoedelijk. Het team bestaat uit zo’n 20 collega’s die hun werk met veel enthousiasme en passie uitvoeren. Omdat het leveren van een vakkundige service erg belangrijk is investeert onze opdrachtgever regelmatig in scholing voor de monteurs. De functie biedt je dus voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen!

Deze uitdagende fulltime baan is per direct beschikbaar. De intentie van zowel de opdrachtgever als Abiant is om voor langere tijd met jou samen te werken. Wanneer jij je vakmanschap en inzet bewijst is een vaste aanstelling bij de opdrachtgever dus een mogelijkheid. De uitbetaling van het loon geschiedt volgens de LEO cao. De hoogte hiervan wordt mede bepaald door jouw ervaring.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met landbouw
> je hebt kennis over mechanisatie, hydrauliek en elektrotechniek
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen

Zie jij jezelf aan de slag gaan als monteur landbouwmechanisatie? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via