Vacature: Servicemonteur rioleringen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Dokkum
  • Salaris Tussen €11,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104442

Over de functie

Wateroverlast, rioolverstoppingen en de vernieuwing van afvoersystemen. Geen probleem of storing is voor jou te groot en je lost deze dan ook met veel inzet op. Lees hier wat de functie van servicemonteur rioleringen inhoudt.

Niets is natuurlijk vervelender dan een gesprongen waterleiding of een verstopt riool. Bij onze opdrachtgever uit de omgeving van Dokkum zijn ze zich hier zeer bewust van. In de vrijgekomen functie van servicemonteur los je alle voorkomende rioolproblemen op. Denk hierbij aan het ontstoppen en reinigen, of zelfs het vervangen van stukken riool. De werkzaamheden zijn vooral bij particulieren. Eerst zal je worden ingewerkt door een collega, maar op den duur voer je de werkzaamheden ook zelfstandig uit.

Als deze problemen zich voordoen is het natuurlijk fijn wanneer er direct een oplossing geboden wordt. We zoeken daarom iemand uit de omgeving die snel ter plaatse kan zijn. Ook flexibiliteit in werktijden is hierbij gewenst, omdat dit soort problemen zich niet laten plannen. Normaalgesproken begint een werkdag rond 07:00. De functie zal per week 40 uur in beslag nemen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent woonachtig in de regio Dokkum

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via