Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij als loonwerker breed inzetbaar en ben je secuur in je werkzaamheden? Vind jij het daarnaast mooi om met een trekker of andere machines divers loonwerk te verrichten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor twee loonbedrijven uit de provincie Friesland zoeken wij gedreven medewerkers die enige ervaring hebben met het besturen van trekkers. De bedrijven waarvoor je aan de slag kunt zijn op veel verschillende fronten actief in het loonwerk. In Noord Nederland houden zij zich bezig met werkzaamheden als maaien, harken, persen en voeren. Verder variëren de werkzaamheden van grondbewerking, mestverwerking en gewasbescherming tot het oogsten van gewassen en bos- en bermonderhoud. De werkzaamheden zijn dus zeer veelzijdig en je werkt ook nog eens op veel verschillende locaties. Kortom, geen dag is hetzelfde! Voor beide bedrijven zoeken we iemand met ervaring op moderne trekkers en grote machines zodat het loonwerk zelfstandig uitgevoerd kan worden. Belangrijk hierbij is uiteraard dat je netjes en professioneel te werk gaat.

De beschikbare functies zijn fulltime en je kunt per direct aan de slag. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want in de piekperioden kunnen het lange werkdagen zijn.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met de agrarische sector
> je hebt aantoonbare ervaring met loonwerk
> je bent in het bezit van rijbewijs B en T

Ben jij de loonwerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via