Vacature: Schoonmaker productielocatie

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €9,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104540

Over de functie

Ga jij een grondige schoonmaakklus niet uit de weg en staat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel? Ben jij verder tenminste iedere vrijdag beschikbaar voor een grote schoonmaakklus? Lees dan verder wat jij als schoonmaker op een productielocatie voor ons kunt betekenen.

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van hygiëne en reiniging van productielocaties. Het gaat hierbij om locaties waar levensmiddelen worden verwerk. In de productiehal maak je tanks, machines en onderdelen schoon. Ook zorg je voor het robuuste schoonmaakwerk bij het reinigen van de vloeren. Het is voor de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct essentieel dat de schoonmaakwerkzaamheden grondig en secuur worden uitgevoerd. De opdrachtgever heeft een goede naam als het gaat om de kwaliteit van het werk dat zij leveren. Als schoonmaker ben je dus iemand voor wie kwaliteit belangrijk is en ga je professioneel te werk.

Jouw werktijden op de vrijdagen zijn van 07:00 tot ongeveer 15:00 uur. Van uitloop in de uren is zelden sprake. Wel kan het op termijn voorkomen dat je bij spoed doordeweeks op een andere dag eens gevraagd wordt om te werken. Uiteraard gaat dit in overleg. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Joure. We zoeken iemand die gemotiveerd is om dit werk voor langere tijd te doen. De uitbetaling van het salaris gaat op basis van de schoonmaak cao.

Functie-eisen

> je bent woonachtig in de omgeving van Joure

Ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via