Vacature: Leerling steigerbouwer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor hoogte en ben jij handig met het in elkaar zetten van dingen? Dan is de functie leerling steigerbouwer misschien wel iets voor jou!

Als leerling steigerbouwer ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties. Daarbij ben je je bewust van het belang van de veiligheid in en rondom de steigers. Uiteraard ga je bijbehorende werkzaamheden zoals aan- en afvoer van materiaal niet uit de weg.
Als je al ervaring hebt als steigerbouwer is dit ook prima! Dan kun je direct beginnen met de iets gevorderde werkzaamheden.

Onze opdrachtgever werkt nauw samen met collega-bedrijven die actief zijn in de steigerbouw. Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan, dan biedt Abiant jou samen met onze opdrachtgever een fulltime functie en de opleidingsmogelijkheden om uit te groeien tot een ervaren steigerbouwer. Een contract voor langere duur behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Je bent een echte aanpakker die hoge eisen aan zichzelf stelt waarbij collega's op jouw werk kunnen vertrouwen. Als (leerling) steigerbouwer
> heb je geen last van hoogtevrees
> beschik je over ruimtelijk inzicht
> kun je in teamverband werken
> ben je fysiek sterk
> ben je zorgvuldig en stressbestendig

Daarnaast ben je in bezit van eigen vervoer en woon je in de regio West-Groningen / Noord-Drenthe.

Ben jij de (leerling) steigerbouwer die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via